Welcome to Bestwine

Нов

Ейнджъл Каберне Фран & Каберне Совиньон, Ейнджълс Естейт, България

Regions BG
Vintage 2015
Grapes Каберне Фран 50%, Каберне Совиньон 50%
Residual Sugar
Acidity Level
Alcohol 14

Ръчно бране и сортиране на гроздовете. Оптично сортиране на гроздовите зърна. Студена мацерация в термоизолирани ферментатори от неръждаема стомана от по 7000 л. Контролирана алкохолна ферментация с постферментативно настойване. Спонтанна малолактична ферментация.

Виното впечатлява с наситен цвят на тъмна череша с виолетови нюанси. Интензивен аромат на зрели черни плодове (къпина, касис, черница) и свежи подправки (мента). Angel завладява с кадифена атака и сочно тяло. Загатнатите в аромата нюанси очароват и във вкуса. Финалът е копринен с траен послевкус.

Умереноконтинентален, с продължителност на слънчевото греене над 3000 часа през годината и над 110 ясни дни. Горещо сухо лято с топли нощи. Мека и топла зима. Без пролетни измръзвания и слани. Песъкливи и песъкливо - глинести, глинесто - варовикови.

Наличност: В наличност

10,90 лв.
Angelus Estate

Описание на продукта

Детайли

Умереноконтинентален, с продължителност на слънчевото греене над 3000 часа през годината и над 110 ясни дни. Горещо сухо лято с топли нощи. Мека и топла зима. Без пролетни измръзвания и слани. Песъкливи и песъкливо - глинести, глинесто - варовикови. Ръчно бране и сортиране на гроздовете. Оптично сортиране на гроздовите зърна. Студена мацерация в термоизолирани ферментатори от неръждаема стомана от по 7000 л. Контролирана алкохолна ферментация с постферментативно настойване. Спонтанна малолактична ферментация. Виното впечатлява с наситен цвят на тъмна череша с виолетови нюанси. Интензивен аромат на зрели черни плодове (къпина, касис, черница) и свежи подправки (мента). Angel завладява с кадифена атака и сочно тяло. Загатнатите в аромата нюанси очароват и във вкуса. Финалът е копринен с траен послевкус.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Винарна Angelus Estate

Кл. думи за продукт

Кл. думи за продукт

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.