Welcome to Bestwine

Нов

Ейнджъл Сира&Мерло, Ейнджълс Естейт, България

Regions BG
Vintage 2017
Grapes Сира 55%, Мерло 45%
Residual Sugar
Acidity Level
Alcohol 14

Ръчно бране и сортиране на гроздовете. Оптично сортиране на гроздовите зърна. Студена мацерация в термоизолирани ферментатори от неръждаема стомана от по 7000 л. Контролирана алкохолна ферментация с постферментативно настойване. Спонтанна малолактична ферментация.

Виното впечатлява с наситен, жив, тъмночервен цвят. Ароматът, изразен и концентриран, завладява със сладки нюанси на зрели плодове, черна череша, преплетени с игрива пикантна нотка. Виното притежава кадифено, добре балансирано тяло и богат вкусов аромат. Усещане за сладост и мекота остава дълго в послевкуса.

Умереноконтинентален, с продължителност на слънчевото греене над 3000 часа през годината и над 110 ясни дни. Горещо сухо лято с топли нощи. Мека и топла зима. Без пролетни измръзвания и слани. Песъкливи и песъкливо - глинести, глинесто - варовикови.

Наличност: В наличност

10,90 лв.
Angelus Estate

Описание на продукта

Детайли

Умереноконтинентален, с продължителност на слънчевото греене над 3000 часа през годината и над 110 ясни дни. Горещо сухо лято с топли нощи. Мека и топла зима. Без пролетни измръзвания и слани. Песъкливи и песъкливо - глинести, глинесто - варовикови. Ръчно бране и сортиране на гроздовете. Оптично сортиране на гроздовите зърна. Студена мацерация в термоизолирани ферментатори от неръждаема стомана от по 7000 л. Контролирана алкохолна ферментация с постферментативно настойване. Спонтанна малолактична ферментация. Виното впечатлява с наситен, жив, тъмночервен цвят. Ароматът, изразен и концентриран, завладява със сладки нюанси на зрели плодове, черна череша, преплетени с игрива пикантна нотка. Виното притежава кадифено, добре балансирано тяло и богат вкусов аромат. Усещане за сладост и мекота остава дълго в послевкуса.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Винарна Angelus Estate

Кл. думи за продукт

Кл. думи за продукт

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.