Welcome to Bestwine

Червено Вино, Денеб Каберне Савиньон 2017, Ейнджълс Естейт, България

Regions BG
Vintage 2017
Grapes Каберне Совиньон
Residual Sugar -
Acidity Level -
Alcohol 14,5%

Каберне Совиньон Deneb се отличава с красив тъмно червен цвят с бляскави вишневи нюанси. В аромата на виното нежно се преплитат елегантни аромати на ванилия и шоколад и нотки на касис и черен пипер. Богатството в аромата се открива и във вкуса, където плодовите нюанси преминават в приятен конфитюрен вкус, подправен с лека пикантност. Виното глези с пълнота във вкуса и прекрасна дължина.

Сортиране на цели гроздови зърна чрез единствения в България оптичен сортировач Delta R2 Vistalys. Студена мацерация при 8 ºС в дъбови каци с вместимост 6т. и термоизолирани ферментатори от неръждаема стомана от по 7000 л. Контролирана алкохолна ферментация с постферментативно настойване. Спонтанна малолактична ферментация в нови френски бъчви. Отлежаване и съхранение 18 месеца в нови френски дъбови бъчви при контролирана температура и относителна влажност на въздуха.

Каберне Совиньон Deneb се отличава с красив тъмно червен цвят с бляскави виш-неви нюанси.В аромата на виното нежно се преплитат елегантни аромати на ва-нилия и шоколад и нотки на касис и черен пипер. Богатството в аромата сеоткрива и във вкуса, където плодовите нюанси преминават в приятен конфитю-рен вкус, подправен с лека пикантност. Виното глези с пълнота във вкуса и пре-красна дължина.

Наличност: В наличност

37,40 лв.
Angelus Estate

Описание на продукта

Детайли

Каберне Совиньон Deneb се отличава с красив тъмно червен цвят с бляскави вишневи нюанси. В аромата на виното нежно се преплитат елегантни аромати на ванилия и шоколад и нотки на касис и черен пипер. Богатството в аромата се открива и във вкуса, където плодовите нюанси преминават в приятен конфитюрен вкус, подправен с лека пикантност. Виното глези с пълнота във вкуса и прекрасна дължина. Сортиране на цели гроздови зърна чрез единствения в България оптичен сортировач Delta R2 Vistalys. Студена мацерация при 8 ºС в дъбови каци с вместимост 6т. и термоизолирани ферментатори от неръждаема стомана от по 7000 л. Контролирана алкохолна ферментация с постферментативно настойване. Спонтанна малолактична ферментация в нови френски бъчви. Отлежаване и съхранение 18 месеца в нови френски дъбови бъчви при контролирана температура и относителна влажност на въздуха. Каберне Совиньон Deneb се отличава с красив тъмно червен цвят с бляскави виш-неви нюанси.В аромата на виното нежно се преплитат елегантни аромати на ва-нилия и шоколад и нотки на касис и черен пипер. Богатството в аромата сеоткрива и във вкуса, където плодовите нюанси преминават в приятен конфитю-рен вкус, подправен с лека пикантност. Виното глези с пълнота във вкуса и пре-красна дължина.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Винарна Angelus Estate

Кл. думи за продукт

Кл. думи за продукт

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.