Welcome to Bestwine

Цвят

Артикули 1 до 10 от общо 65

Задай в низходяща посока
на страница

Таблица  Списък 

Страница:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  1. Червено вино, 12 и 1/2 Нероамаро от Саленто, 2015, Варвалионе, Италия Нов

    Червено вино, 12 и 1/2 Нероамаро от Саленто, 2015, Варвалионе, Италия

    IGP Indicazione Geografica Protetta Вино от древния сорт Нероамаро, отглеждан в земите на старата римска провинция Апулия от близо тридесет века. В региона южно от Таранто, гроздето узрява с перфектни за сорта характеритики, такива каквито определя и името Нероамаро - черно и горчиво. Реколтира се при контролиран добив от 800-900 кг/дка. Винификацията протича, чрез температурно-контролирана мaцерация на 24°-28°C. След протичането на ферментацията, виното отлежава от 3 до 6 месеца в 900-литрови френски дъбови бурета. Вино с интензивен, червен цвят с дълбоки пурпурни нюанси. Наситен аромат на червени горски плодове. Вижте повече
  2. Едоардо Миролио, Брют Блан де блан, България

    Едоардо Миролио, Брют Блан де блан, България

    Сортов състав: Шардоне 100%. Цвят: Сламено жълт цвят със златисти нюанси. Продължителен и фин перлаж. Аромат: Интензивен, елегантен, фин. Усеща се комплекс от аромати на грейпфрут, лимон и бели плодове, а във финала - салвия и козуначени кифлички. Вкус: Комплексен, фин, свеж, сух, интензивен и приятен. Добре балансира- но вино с хармоничен аромат и вкус. Отлежаване: Минимум 24 месеца с дрождите. Съчетание с храни: Подходящо за аперитив, рибни ястия и бели и жълти сирена. Вижте повече
  3. Едоардо Миролио, Вионие & Траминер, България

    Едоардо Миролио, Вионие & Траминер, България

    Сортов състав: Вионие и Гевюрцтраминер Цвят: Сламено-жълт със зеленикави нюанси. Аромат: Нежен плодов нос, с акцент на ароматни билки. Вкус: Плодов, свеж, елегантен и хармоничен. Отлежаване: В съдове от неръждаема стомана. Съчетание с храни: Рибни ястия, бели меса, паста и пица с морски продукти и жълти млади сирена. Вижте повече
  4. Едоардо Миролио, Соли Инвикто, България

    Едоардо Миролио, Соли Инвикто, България

    ортов състав: Мерло, Каберне Совиньон, Каберне Фран и Сира. Цвят: Наситен рубинено-червен цвят с пурпурни отблясъци. Аромат: Комплексен нос, богат на аромати на пресни и сушени плодове, трюфели, ванилия и подправки. Вкус: Сочен и богат, с компактно и закръглено тяло, кадифени и сладки танини, дълъг финал. Отлежаване: 18 месеца в 225 л барици от френски дъб. Съчетание с храни: Ароматни терини от меса с подправки, печени и задушени агнешки меса, патешко или гъше месо със сладко-кисели сосове, дивеч, пикантни ястия от телешко. Вижте повече
  5. Едоардо Миролио, Пино Неро Резерва, България

    Едоардо Миролио, Пино Неро Резерва, България

    Сортов състав: Пино Ноар 100%. Цвят: Прозрачен керемидено-червен цвят с развитие. Аромат: Богат, многопластов аромат на червени плодове-зрели череши, ягоди, сушени листа и дим,натурален шоколад с лек мус- кусен нюанс. Вкус: Приятна сладост, меки танини, хармонично добре балансирано. Отлежаване: 18-24 месеца в барици от френски дъб (225 л) и после 12 месеца в бутилката. Съчетание с храни: Подходящо за печени меса с гарнитура от печени гъби манатарки, барбекю, добре препечено агнешкo с печени на жар картофи и сос с карамелов вкус, изискани ястия с червени меса, дивеч и добре съзряли бели и жълти сирена. Вижте повече
  6. Едоардо Миролио, Каберне Совиньон Еленово, България

    Едоардо Миролио, Каберне Совиньон Еленово, България

    Сортов състав: Каберне Совиньон 100%. Цвят: Наситен рубинено-червен цвят с развитие. Аромат: Носът е типичен за сорта Каберне Совиньон. Изявен „конфи” характер на зрели къпини, черни череши, черен шоколад, мента и сухи листа, умело съчетани с аромата на френски дъб. Вкус: Богат и сочен вкус, с добра структура и хармония. Финалът е дълъг и запомнящ се, с меки и елегантни зърнести танини. Отлежаване 15 месеца в 225 л барици от френски дъб. Отлежаване: 15 месеца в 225 л барици от френски дъб. Съчетание с храни: Ароматни и пикантни месни ястия, барбекю, пица, паста и зрели жълти сирена. Вижте повече
  7. Едоардо Миролио, Мавруд Еленово, България

    Едоардо Миролио, Мавруд Еленово, България

    Сортов състав: Мавруд 100%. Цвят: Наситено-червен цвят с брикови оттенъци. Аромат: Атрактивен аромат с усещане за зрели череши, гъби, сухи листа, орехи, дим. Вкус: Вкусът е с отлична структура, плътен и сочен, с приятни меки танини и запомнящ се финал. Отлежаване: 18 месеца в 225 л барици от френски дъб. Съчетание с храни: Пица, паста, червени меса със сос, стекове алангле. За да разкрие своето очарование, препоръчваме преди консумация виното да се отвори по-рано или да се декантира. Вижте повече
  8. Едоардо Миролио, Каберне Фран Еленово, България

    Едоардо Миролио, Каберне Фран Еленово, България

    Сортов състав: Каберне Фран 100%. Цвят: Наситен рубинено-червен цвят с пурпурни отблясъци. Аромат: Атрактивен аромат с усещане за зрели черни череши и вишни, вплетени нюанси на какао, гъби и пикантни подправки. Вкус: Вкусът е с отлична структура. Мощно вино с мека киселин- ност, пулсираща елегантност и хармония. Остава продължително в устата, с усещане за зрели сочни плодове. Отлежаване: 15 месеца в 225 л барици от френски дъб. Съчетание с храни: Ароматни терини от меса или черен дроб с подправки, печени и задушени агнешки меса, патешко или гъше месо със сладко-кисели сосове, пернат дивеч, ястия от телешко месо с подправки и винен сос. Вижте повече
  9. Едоардо Миролио, Еленово Мерло, България

    Едоардо Миролио, Еленово Мерло, България

    Сортов състав: Мерло 100%. Цвят: Плътен рубинено-червен цвят с пурпурни отенъци. Аромат: Приятен конфитюрен аромат на червени плодове, сушена слива с лек ванилов нюанс. Вкус: Плътно, добре съзряло, балансирани танини, хармонично, сочно, плодово, приятна загадъчна киселинна свежест на финала и дълъг послевкус. Отлежаване: 18 месеца в барици от френски дъб (225 л) и после в бутилката минимум 3 месеца. Съчетание с храни: Подходящо за бели и жълти сирена, червени меса, запечени ястия със сосове. Вижте повече
  10. Едоардо Миролио, Еленово Шардоне, България

    Едоардо Миролио, Еленово Шардоне, България

    Сортов състав: Шардоне 100%. Цвят: Наситено жълт, със зеленикави отенъци и брилянтен блясък. Аромат: На нос доминират интензивни цитрусови нюанси, тропи- чески плод, предимно манго. Вкусовият аромат е богат, долавят се дискретни акценти на дим, сметанени тонове и ядка. Вкус: Много дълъг вкус със свеж характер, добре балансирана плътност и дълъг финал с усещане за кора от грейпфрут. Отлежаване: 10 месеца в барици от френски дъб (225 л), 30% от които нови, и после минимум 3 месеца в бутилката. Съчетание с храни: Сурови морски деликатеси, миди с леки сосове, зеленчукови терини и предястия, леки риби на скара, ястия от птичи меса с меки сосове и неагресивни подправки, твърди жълти сирена. Вижте повече

Артикули 1 до 10 от общо 65

Задай в низходяща посока
на страница

Таблица  Списък 

Страница:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5