Welcome to Bestwine

Цвят

Артикули 1 до 10 от общо 118

Задай в низходяща посока
на страница

Таблица  Списък 

Страница:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  1. Червено Сладко Вино, Денеб Айс Суан 2014, 0.375 л, Ейнджълс Естейт, България

    Червено Сладко Вино, Денеб Айс Суан 2014, 0.375 л, Ейнджълс Естейт, България

    Умереноконтинентален, с продължителност на слънчевото греене над 3 000 часа през годината и над 110 ясни дни. Без пролетни измръзвания и слани. Сравнително високите годишни температури и подходящите горски и песъкливо-глинести почви са изключително благоприятни за червени винени сортове грозде. Гроздето е брано в края на месец Ноември. Охладеното добре узряло грозде преминава през вибрационна маса за ръчен подбор на чепките. Ронканото грозде постъпва в кошова преса, където зърната се пресоват цели. Студено ензимно избистряне и залагане за ферментация с чиста култура винени дрожди. Отлежаване в дъбови бъчви при контрол на температура и влажност. Сладко червено вино, отлежало 3 години в дъбови бъчви. Завладява с нежни аромати на сладко от ягоди, смокини и печени сини сливи. Вкусът е сладък, мек, хармоничен и плътен с нюанси на карамел и череша. Финалът е с приятна свежест и дълъг спомен за карамел, ванилия и черешово сладко. Потенциал за стареене: До 2030 г. 10 години при t. 13-18 С влажност не-повече от 85% Вижте повече
  2. Червено вино, Частна Колекция Козимо Варвалионе Нероамаро от Мандурия 2015, Варвалионе, Италия

    Червено вино, Частна Колекция Козимо Варвалионе Нероамаро от Мандурия 2015, Варвалионе, Италия

    Indicazione Geografica Protetta Внимателната селекция на гроздето Negroamaro води началото на това интензивно червено вино, като част от "Cosimo Varvaglione PRIVATE COLLECTION В аромата се откроява елегантната хармония на нотки червен плод, черен пипер, канела, тютюн и отличителни аромати на женско биле. Вкусът е балансиран, оставя дълъг и устойчив балсамов завършек. Идеален с червено месо, сос и отлежало сирене. Регион: провинция Таранто Контролиран добив на хектар: kg 8.000 - 9.000 Метод на производство: винификация чрез мацерация с контролирана температура при 24 ° -26 ° C. След малолактична ферментация, отлежава във френски и в американския дъб поне за 6 месеца. Награди: Berliner Wein Trophy 2019 Gold AWC Vienna 2019 Silver Concours Mondial Bruxelles 2019 Silver The New Zealand International Wine Show 2019 Bronze The New Zealand International Wine Show 2018 Gold Mundus Vini 2018 Silver Concours Mondial Bruxelles 2017 Gold Berliner Wein Trophy 2017 Gold Mundus Vini 2017 Silver Mundus Vini 2016 Gold Вижте повече
  3. Червено вино, Саличе Салентино 2015, Варвалионе, Италия

    Червено вино, Саличе Салентино 2015, Варвалионе, Италия

    Denominazione di Origine Protetta Метод на производство: Винификация чрез мацерация с контролирана температура при 26 ° - 28 ° С. След малолактична ферментация, отлежава във френски и американски барици поне за 10 месеца. Регион: Саличе Салентино, Гуаняно, Кампи Салентина Добив на декар: кг 800 - 900 Цвят: Интензивно червен Букет: Хармония от плодови нотки и нотки на какао, ванилия и кафе. Вкус: Комплексен, балансиран и елегантен, с дълъг пикантен и плодов послевкус. Награди: AWC Vienna 2019 Gold The New Zealand International Wine Show 2019 Silver Mundus Vini 2019 Gold AWC Vienna 2018 Gold Mundus Vini 2018 Gold The New Zealand International Wine Show 2018 Silver Mundus Vini 2017 Gold Berliner Wein Trophy 2017 Gold Вижте повече
  4. Бяло Вино, Арагоста Верментино от Сардиния 2018, Санта Мария ла Палма, Италия Промо

    Бяло Вино, Арагоста Верментино от Сардиния 2018, Санта Мария ла Палма, Италия

    Denominazione di Origine Protetta DOP Омарът е символ на гастрономията на Алгеро и това бяло вино, направено от грозде Верментино в Сардиния е идеалното му допълнение. Цвят: Бледо сламеножълт с меки нотки на зелено. Букет: Виненият букет е добре балансиран, деликатен, макар и отчетлив, със свеж аромат, напомнящ на узрели ябълки. Вкус: Хармоничен, сух, но не груб, хрупкав и доста жив, с приятно продължителен послевкус на бадеми. Предложения за сервиране: Идеален съпровод за рибни ястия, особено миди. Награди:2019 Concours Mondial de Bruxelles Silver 2018 World Top 100 Values on Wine Spectator: one of the 100 best Values Wines in the World 2017 Commended Award International Wine Challenge 2017 Bronze Winner Decanter World Wine Awards 2014 Bronze Winner International Wine Challenge 2015 2014 Silver Medal Decanter World Wine Awards 2015 2011 Bronze Award Decanter World Wine Awards Вижте повече

    Нормална цена: 14,90 лв.

    Special Price 11,90 лв.

  5. Бяло Вино, Арагоста Верментино от Сардиния 2018, Санта Мария ла Палма, Италия 0.375 л.

    Бяло Вино, Арагоста Верментино от Сардиния 2018, Санта Мария ла Палма, Италия 0.375 л.

    Denominazione di Origine Protetta DOP Омарът е символ на гастрономията на Алгеро и това бяло вино, направено от грозде Верментино в Сардиния е идеалното му допълнение. Цвят: Бледо сламеножълт с меки нотки на зелено. Букет: Виненият букет е добре балансиран, деликатен, макар и отчетлив, със свеж аромат, напомнящ на узрели ябълки. Вкус: Хармоничен, сух, но не груб, хрупкав и доста жив, с приятно продължителен послевкус на бадеми. Предложения за сервиране: Идеален съпровод за рибни ястия, особено миди. Награди:2019 Concours Mondial de Bruxelles Silver 2018 World Top 100 Values on Wine Spectator: one of the 100 best Values Wines in the World 2017 Commended Award International Wine Challenge 2017 Bronze Winner Decanter World Wine Awards 2014 Bronze Winner International Wine Challenge 2015 2014 Silver Medal Decanter World Wine Awards 2015 2011 Bronze Award Decanter World Wine Awards Вижте повече
  6. Бяло Вино, Таллеро Просеко Сухо Пенливо Вино 2018, Тревизо, Италия Промо

    Бяло Вино, Таллеро Просеко Сухо Пенливо Вино 2018, Тревизо, Италия

    Denominazione di Origine Protetta DOP Гроздето за Tallero Prosecco Spumante расте в лозята на Тревизо, северно от град Венеция. Базовите вина са ферментирали на хладно при контролирана температура, за да се екпресира максимума от плодовите характеристики на сорта Глера. Тогава се стартира втората ферментация, което придава на Tallero Spumante финната, привидно безкрайна аерация. Регион: Тревизо, Венето, 200-245 м. надморска височина Букет: Елегантен и съблазнителен, с нежни аромати от ябълки, грозде, праскови и цитрусови цветчета. Вкус: Елегантен и съблазнителен за небцето, с гъвкаво тяло и нежен баланс на плодове и финес. Сервира се като аперитив или препоръчително с канапе, морски дарове, салати, сушени меса. Вижте повече

    Нормална цена: 12,90 лв.

    Special Price 10,30 лв.

  7. Бяло Вино, Таллеро Просеко Сухо Пенливо Вино 2018, Тревизо, Италия 0.200 л. Промо

    Бяло Вино, Таллеро Просеко Сухо Пенливо Вино 2018, Тревизо, Италия 0.200 л.

    Denominazione di Origine Protetta DOP Гроздето за Tallero Prosecco Spumante расте в лозята на Тревизо, северно от град Венеция. Базовите вина са ферментирали на хладно при контролирана температура, за да се екпресира максимума от плодовите характеристики на сорта Глера. Тогава се стартира втората ферментация, което придава на Tallero Spumante финната, привидно безкрайна аерация. Регион: Тревизо, Венето, 200-245 м. надморска височина Букет: Елегантен и съблазнителен, с нежни аромати от ябълки, грозде, праскови и цитрусови цветчета. Вкус: Елегантен и съблазнителен за небцето, с гъвкаво тяло и нежен баланс на плодове и финес. Сервира се като аперитив или препоръчително с канапе, морски дарове, салати, сушени меса. Вижте повече

    Нормална цена: 4,90 лв.

    Special Price 2,99 лв.

  8. Бяло Вино, Секретна Резерва Бял бленд 2016, Санта Рита, Чили

    Бяло Вино, Секретна Резерва Бял бленд 2016, Санта Рита, Чили

    РЕГИОН: Долината Казабланка КЛИМАТ И ПОЧВА: Климатът във винените райони на Чили е средиземноморски със значителни колебания между дневните високи и ниски температури. Влажността е средно 55–60% и максималните температурите през лятото са над 30ºC. Близостта на долината Казабланка до Тихия океан я дарява с идеални условия за сорта Ризлинг и за производството на висококачествени вина. Viognier развива най-добрия си потенциал при по-топли условия в крайбрежна зона на долината Колчагуа. Селекция лозя, засадени върху глинести глинести почвите сред крайбрежните планини осигурява отличен дренаж и поражда Secret Reserve White blend ВИНИФИКАЦИЯ Ризлинг и Совиньон Блан се реколтират в края на март и се пресоват отделно. Чистата мъст ферментира при ниски температури в продължение на 20-25 дни и след това се държи върху утайките си още 15 дни. Вионер и Шардоне се берат ръчно напълно узрели в началото на април. Те се винифицират традиционно без да отделя мъстта и ферментират при умерени температури в продължение на 15 дни. Те също отлежават върху утайките си и накрая се определят процентите за окончателната смес на четирите сорта. АНОТАЦИОНЕН КОМЕНТАР Secret Reserve White blend е смес, която съчетава дълбочината, минералността и свежестта на Ризлинг от Долината на Казабланка със сладостта, закръглеността и зрелостта на Вионие от Долината на Колчагуа, структурата на Шардоне и билковите нотки на Совиньон Блан във вино, което предлага алтернатива на тези, които търсят изящна комплексност на аромати и текстури. Виното е идеало, придружено от бели меса, тестени изделия с меки сосове, тлъста риба, миди и морски дарове. Вижте повече
  9. Червено Вино, Вила Армира Сира 2016, Ямантиеви, Ивайловград

    Червено Вино, Вила Армира Сира 2016, Ямантиеви, Ивайловград

    This variety comes from the Hermitage area of the Rhone Valley in France where it is known as Syrah. Shiraz is a vigorous variety with a spreading habit of growth. It has medium, 5-lobed leaves, somewhat rough and undulating, with tufted hairs on the lower surface. The bunches are characteristically long and cylindrical with long stalks, rather loose, with small to medium oval berries which tend to wilt as soon as they are ripe, becoming more difficult to harvest mechanically. Вижте повече
  10. Червено Вино, Ивайловград Резерва Каберне Совиньон & Мерло 2016, Ямантиеви, Ивайловград

    Червено Вино, Ивайловград Резерва Каберне Совиньон & Мерло 2016, Ямантиеви, Ивайловград

    Бленд от Каберне Совиньон и Мерло Интензивен рубинен цвят с отсветки на деликатно виолетово. Ароматът комплексен - хармония на добре узрели череши, пролетни треви и дребни червени плодове. Плътно тяло, добре структурирано с изявена танинност. Богат вкус на пикантни подправки, нюанси на шоколад и ванилия. Дълъг и запомнящ се послевкус. Приготвено от грозде, събрало топлите лъчи на южното слънце, виното, което предлагаме, носи част от духа на древните майстори и доказва мъдростта и знанията на нашите предци. Опитайте и ще видите! Ямантиев Вижте повече

Артикули 1 до 10 от общо 118

Задай в низходяща посока
на страница

Таблица  Списък 

Страница:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5