Welcome to Bestwine

Червено вино, Каберне Фран 2011 Gold, Шато Бургозоне

Regions BG
Vintage 2011
Grapes Каберне Фран
Residual Sugar 2.7g/l;
Acidity Level 5.7g/l
Alcohol 14%

Наситен рубинено-червен цвят с приятни керемидени оттенъци, жив и искрящ, с идеална бистрота отличава това вино.
Ароматът е плътен, наситен и многопластов, много добре хармонизиращ ухания на добре узряло грозде и дъб.В него, освен типичния за сорта и тероара минерален характер, се долавят пикантни нотки на добре узрели червени плодове (презряла вишна, малина),сухи листа и билки, дим и ванилия.
Вкусът е мощен,обемно запълващ устата с приятни,благородно меки танини, носещи топлина и сладост.Много добра дължина и дълъг изпълнен с нежност послевкус меко и приятно завършва вкусовото удоволствие.

Наличност: В наличност

16,99 лв.
Chateau Burgozone

Описание на продукта

Детайли

Наситен рубинено-червен цвят с приятни керемидени оттенъци, жив и искрящ, с идеална бистрота отличава това вино. Ароматът е плътен, наситен и многопластов, много добре хармонизиращ ухания на добре узряло грозде и дъб.В него, освен типичния за сорта и тероара минерален характер, се долавят пикантни нотки на добре узрели червени плодове (презряла вишна, малина),сухи листа и билки, дим и ванилия. Вкусът е мощен,обемно запълващ устата с приятни,благородно меки танини, носещи топлина и сладост.Много добра дължина и дълъг изпълнен с нежност послевкус меко и приятно завършва вкусовото удоволствие.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Винарна Chateau Burgozone

Кл. думи за продукт

Кл. думи за продукт

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.