Описание на продукта
Детайли
Гроздето се бере ръчно в касетки и внимателно се селектира. Преработва се по технология, която включва темперирането му в хладилна камера за 20h до температура 10-12⁰C, сортиране, ронкане, смачкване, отцеждане и пресоване. Следва бистрене на мъстта и алкохолна ферментация при температура 15-19⁰C
Виното се характеризира с цвят на сьомга, с приятен розов нюанс. Хармоничен и нежен аромат, съчетаващ в себе си нотки на зелена ябълка, ванилия, плодове и подправки. Вкусът е елегантен с приятна свежест и сладост и балансиран финал.
Много добре се съчетва със свежи салати, морски дарове или десерти. Подходящата температура за консумация е 14⁰-16⁰C
Потенциал за отлежаване в бутилка – 5 години
Допълнителна информация
Допълнителна информация
Винарна | Katarzyna |
---|