Описание на продукта
Детайли
Гроздето се бере ръчно в касетки и внимателно се селектира. Преработва се по технология, която включва темперирането му в хладилна камера за 20h до температура 10-12⁰C, сортиране, ронкане, смачкване, отцеждане и пресоване. Следва бистрене на мъстта и алкохолна ферментация при температура 14-17⁰C
Виното се характеризира с много светъл луково-розов цвят приковаващ вниманието. Фин, комплексен аромат, съчетаващ нюанси на грейпфрут, мъх от зелена праскова и плетеница от цитрусови аромати. Елегантен и балансиран вкус, вплитащ в себе си мекота, ефирност, свежест и силно изразен вкусов аромат.
Много добре се съчетва със скариди, миди, салати с цитрусови плодове или свежи десерти. Подходящата температура за консумация е 14⁰-16⁰C
Допълнителна информация
Допълнителна информация
Винарна | Katarzyna |
---|