Welcome to Bestwine

Траминер

6 Продукт(а)

Задай в низходяща посока
на страница

Таблица  Списък 

  1. Бяло Вино, 4 Сезона Лято – Траминер 2018 , Вила Юстина, България

    Бяло Вино, 4 Сезона Лято – Траминер 2018 , Вила Юстина, България

    Искрящ златист цвят и комплексен нос с цветни нюанси. Хармонично тяло с приятен плодов финал. Вино и храна: Подправкова индийска кухня, суши. Seafood: пикантна риба тон, пъстърва, пушена сьомга. Месо: печено пилешко, пуйка, пушени наденици и патешки гърди. Сирене: Бри, гауда, идиазабал, кастелмагно и силен чедар Награди Selections Mondiales des Vins, Канада – Златен медал 2016 IWC Букурещ – Сребърен медал 2016 Concours Mondial de Bruxelles, Белгия – Сребърен медал 2015 година IWC Букурещ – Златен медал 2014 Вижте повече
  2. Бяло Вино, ЕМ Траминер 2018, Едоардо Миролио, България

    Бяло Вино, ЕМ Траминер 2018, Едоардо Миролио, България

    Сортов състав: Гевюрцтраминер 100%. Цвят: Сламен, със златист нюанс. Аромат: Интензивен, многопластов, развива се в чашата и придоби- ва сладък характер на зрели плодове, цветя, личи и роза. Вкус: Добре балансиран и хармоничен, с продължителен и приятен послевкус. Много добро съответствие между аромат и вкус. Отлежаване: В съдове от неръждаема стомана. Съчетание с храни: Рибни ястия, бели меса, паста и пица с морски продукти и жълти млади сирена. Вижте повече
  3. Бяло Биовино, БИО Вионие & Траминер 2019, Едоардо Миролио, България

    Бяло Биовино, БИО Вионие & Траминер 2019, Едоардо Миролио, България

    Сортов състав: Вионие и Гевюрцтраминер Цвят: Сламено-жълт със зеленикави нюанси. Аромат: Нежен плодов нос, с акцент на ароматни билки. Вкус: Плодов, свеж, елегантен и хармоничен. Отлежаване: В съдове от неръждаема стомана. Съчетание с храни: Рибни ястия, бели меса, паста и пица с морски продукти и жълти млади сирена. Вижте повече
  4. Бяло Вино, Гевюрцтраминер, 2019, Петер Цемер, Италия

    Бяло Вино, Гевюрцтраминер, 2019, Петер Цемер, Италия

    Присаден върху бавнорастящ корен и формиран на традиционен Guyot, този Gewürztraminer расте в най-добрите лозарски зони в долината на дъното около центъра на Cortina s.s.d.v. Благоприятното разположение на лозята, идеалното слънчево греене и добрата вентилация на плодовете развиват най-добрите страни на характера на този сорт. Добив на хектар: 65 хл. Винификация: Гроздето се пресова и чепките се отстраняват в пневматичната преса. Преди да се пресова, се извършва 6 - 8 часа студена мацерация, за да се повиши плододаването на виното. След това гроздето се притиска леко и се избистря чрез естественото утаяване. Алкохолната ферментация се провежда с чисти щамове при контролирана температура от 19 ° C Характерни свойства: Несъмнено най-типичното бяло вино от Алто Adige; богато на тяло и аромати. Цвят: интензивно сияйно сламено жълто до златисто жълто Букет: пикантни нотки на сладък мускат и мирис на сушени цветя, карамфил и листенца от рози Аромат: изпълващ устата, пикантен, богат, свеж, с много мека и приятна киселинност Подходящи храни: раци, омари, други ракообразни, пастети и като аперитив Температура на сервиране: 10 – 12 ° c (50 – 54 ° f) Потенциал за стареене: 3 – 5 години Вижте повече
  5. Бяло Сухо Пенливо Биовино, БИО Траминер 2017, Едоардо Миролио, България

    Бяло Сухо Пенливо Биовино, БИО Траминер 2017, Едоардо Миролио, България

    Сортов състав: Био Траминер 100% Цвят: Искрящ светло-златист жълт цвят с елегантни перли. Продължителна пенливост с фини малки мехурчета. Аромат: Свеж, цветист аромат с дълъг финал. Типичен нюанс на бадем на фона на маслодайна роза в комбинация със сладки плодове (зряла праскова и цитрус) Вкус: Мек, изключително балансиран, с усещане за горчив бадем в послевкуса, което дава идеално съотношение сладост – горчивина. Отлежаване: 8 месеца върху утайката. ТЕМПЕРАТУРА НА СЕРВИРАНЕ: Добре охладено 8-10 градуса. Съчетание с храни: Подходящо за съчетание с леко опушени сирена (моцарела, гауда, меки сирена), азиатска и индийска кухня. Виното е идеално за комбинация с определени плодове – портокал, ананас, папая, манго, както и за самостоятелна консумация като аперитив.. Вижте повече
  6. Бяло Десертно Вино, Боровица Траминер Късен Гроздобер 2016 0.5 l, Боровица, България

    Бяло Десертно Вино, Боровица Траминер Късен Гроздобер 2016 0.5 l, Боровица, България

    Вино плод на дългогодишния ни опит в българския северозапад, отразяващо неговият оригинален характер. С траминер от късен гроздобер и захарно съдържание на гроздето 29.6%, отлежаването се проведе в нови бъчви. Плодовостта, финесът и мекотата се допълват от характерните за това лозе соленовати нотки във вкуса – отражение на произхода му. Аромати: Бели цветя и бадем. Вкус: Плътен, сладък вкус с бадемов нюанс. Температура на сервиране: 10 C Подходящи храни: изящни произведения на сладкарското изкуство. Вижте повече

6 Продукт(а)

Задай в низходяща посока
на страница

Таблица  Списък