Welcome to Bestwine

Червено Вино, Специална Резерва “Вила Юстина” Магнум 1,5 л. 2015, Вила Юстина, България

Regions BG
Vintage 2015
Grapes Каберне Фран, Каберне Совиньон, Пино Ноар и Мерло
Residual Sugar -
Acidity Level -
Alcohol -

Атрактивен бленд от Каберне Фран, Каберне Совиньон, Пино Ноар и Мерло, отлежавал година във френски бъчви и още 1 година в Магнум бутилка. Наситен рубинен цвят и сложен нос с нюанси на зрял черен плод, шоколад и ванилия. Плътно, елегантно тяло с меки танини.

Обем: 1,5 л

Нашата Специална Резерва е личната селекция на Главния ни енолог. Вино, създадено с много любов и търпение в лимитирана серия от 300 магнум бутилки за реколта 2012. Едно изключително вино, което ще бъде предлагано само в много добрите реколти и по лична преценка на “Най-добър Енолог на България 2012” Васил Стоянов.

Виното е съзрявало 12 месеца в 100% френски дъб. Възможна е появата на благородна утайка.

Награди:
MundusVini, Germany – Златен медал за реколта 2010 ;
MundusVini, Germany – сребърен медал за реколта 2011
Concours Mondial de Bruxelles, Belguim- Сребърен медал за реколта 2011
BeoWinefair, Serbia- Златен медал за реколта 2013;
Decanter-Златен медал за реколта 2015 и 95 POINTS
Свързани продукти

Наличност: В наличност

87,30 лв.
Villa Yustina

Описание на продукта

Детайли

Атрактивен бленд от Каберне Фран, Каберне Совиньон, Пино Ноар и Мерло, отлежавал година във френски бъчви и още 1 година в Магнум бутилка. Наситен рубинен цвят и сложен нос с нюанси на зрял черен плод, шоколад и ванилия. Плътно, елегантно тяло с меки танини. Обем: 1,5 л Нашата Специална Резерва е личната селекция на Главния ни енолог. Вино, създадено с много любов и търпение в лимитирана серия от 300 магнум бутилки за реколта 2012. Едно изключително вино, което ще бъде предлагано само в много добрите реколти и по лична преценка на “Най-добър Енолог на България 2012” Васил Стоянов. Виното е съзрявало 12 месеца в 100% френски дъб. Възможна е появата на благородна утайка. Награди: MundusVini, Germany – Златен медал за реколта 2010 ; MundusVini, Germany – сребърен медал за реколта 2011 Concours Mondial de Bruxelles, Belguim- Сребърен медал за реколта 2011 BeoWinefair, Serbia- Златен медал за реколта 2013; Decanter-Златен медал за реколта 2015 и 95 POINTS Свързани продукти

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Винарна Villa Yustina

Кл. думи за продукт

Кл. думи за продукт

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.