Welcome to Bestwine

Червено Вино, Сира Резерва 2014, Санта Рита, Чили

Regions CL
Vintage 2014
Grapes 100% Сира
Residual Sugar 2.30 гр/л
Acidity Level 5.19 гр/л (тартарова киселина)
Alcohol 14% об.

Регион: Maipo Valley

Средиземноморски климат с топли сухи лета и дъждовен период от април до септември, идеален за отглеждане на грозде. Алувиална почва с горен слой от глинести 80 до 100см. Дълбок, каменист подпочвен слой осигурява добро оттичане на дъждовна вода и позволява дълбок растеж на кореновата система.

Предферментативна мацерация на частично натрошени плодове се извършва в продължение на 5 дни при температура под 5 ° C. Ферментацията се провежда при 25 ° С с избрани дрожди. Това вино е отлежало 12-14 месеца във френски и американски дъбови бъчви.

Това дълбоко, рубинено червено вино има средно тяло, добра концентрация, фин баланс и узрели танини. Интензивният му плодов аромат е доминиран от виолетки, тютюн и къпини чудесно подчертани от нотки на дъб.

Наличност: В наличност

17,90 лв.
Santa Rita

Описание на продукта

Детайли

Регион: Maipo Valley Средиземноморски климат с топли сухи лета и дъждовен период от април до септември, идеален за отглеждане на грозде. Алувиална почва с горен слой от глинести 80 до100см. Дълбок, каменист подпочвен слой осигурява добро оттичане на дъждовна вода и позволява дълбок растеж на кореновата система. Предферментативна мацерация на частично натрошени плодове се извършва в продължение на 5 дни при температура под 5 ° C. Ферментацията се провежда при 25 ° С с избрани дрожди. Това вино е отлежало 12-14 месеца във френски и американски дъбови бъчви. Това дълбоко, рубинено червено вино има средно тяло, добра концентрация, фин баланс и узрели танини. Интензивният му плодов аромат е доминиран от виолетки, тютюн и къпини чудесно подчертани от нотки на дъб.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Винарна Santa Rita

Кл. думи за продукт

Кл. думи за продукт

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.