Welcome to Bestwine

Червено Вино, Triple C 2011, Санта Рита, Чили

Regions CL
Vintage 2011
Grapes 65% Каберне Фран; 30% Каберне Совиньон; 5% Карменере
Residual Sugar 2.40 гр/л
Acidity Level 5.70 гр/л (тартарова киселина)
Alcohol 14.5% об.

Регион: Maipo Valley

Лозето Каберне Фран е разположено в Alto Jahuel, това лозе е засадено върху коллувиална глинеста почва с дълбочина 0,8-1,0 м, с чакълест подпочвен слой, който осигурява отличен дренаж. Реколтира се през края на април. Лозето Каберне Совиньон се намира в същия имот, в близост до Каберне Фран. Управлението му е много подобно, добивът му е по-малък от 5000 кг / дка, а състоянието на хидрострес е по-тежко, за да се получи добро узряване. Реколтира се също през края на април. 70-годишните лозя на Карменер са разположени на южен склон по средата на хълмовете на долината на Апалта. Тези лозя са засадени при 5500 растения / ха. без напояване, където водата се получава само през зимните дъждове (средно 700 mm / година) и естествения воден басейн. Лошите, гранитни почви гарантират отлично оттичане на дъждовна вода, което от своя страна улеснява контрола върху енергията и правилното производство на плодове. Прибира се втората седмица на май.
100% от това вино е отлежало в нови бъчви от френски дъб средно за 17 месеца.
Това изключително вино има интензивен, наситено рубиненочервен цвят. Добре разит букет с богата комбинация от касис и флорален нюанс, свързан с деликатни тонове на графит, катран, шоколад и ванилия. Елегантно и добре структурирано, това вино е отлично балансирано с потенциал за стареене в бутилка.

Наличност: В наличност

54,90 лв.
Santa Rita

Описание на продукта

Детайли

Регион: Maipo Valley Лозето Каберне Фран е разположено в Alto Jahuel, това лозе е засадено върху коллувиална глинеста почва с дълбочина 0,8-1,0 м, с чакълест подпочвен слой, който осигурява отличен дренаж. Реколтира се през края на април. Лозето Каберне Совиньон се намира в същия имот, в близост до Каберне Фран. Управлението му е много подобно, добивът му е по-малък от 5000 кг / дка, а състоянието на хидрострес е по-тежко, за да се получи добро узряване. Реколтира се също през края на април. 70-годишните лозя на Карменер са разположени на южен склон по средата на хълмовете на долината на Апалта. Тези лозя са засадени при 5500 растения / ха. без напояване, където водата се получава само през зимните дъждове (средно 700 mm / година) и естествения воден басейн. Лошите, гранитни почви гарантират отлично оттичане на дъждовна вода, което от своя страна улеснява контрола върху енергията и правилното производство на плодове. Прибира се втората седмица на май. 100% от това вино е отлежало в нови бъчви от френски дъб средно за 17 месеца. Това изключително вино има интензивен, наситено рубиненочервен цвят. Добре разит букет с богата комбинация от касис и флорален нюанс, свързан с деликатни тонове на графит, катран, шоколад и ванилия. Елегантно и добре структурирано, това вино е отлично балансирано с потенциал за стареене в бутилка.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Винарна Santa Rita

Кл. думи за продукт

Кл. думи за продукт

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.