Welcome to Bestwine

Червено Вино, Каберне Совиньон 2013 Резерва, Санта Рита, Чили

Regions CL
Vintage 2013
Grapes 100% Cabernet Sauvignon
Residual Sugar 3.0 g/l
Acidity Level 5.2 g/l (sulfuric acid)
Alcohol 13.9 % v/v

Регион: Долина Майпо

Отгледаното в нашите лозя Каберне Совиньон идва от Алто Яхуел, разположено в известната чилийска долина Майпо, един от най-добрите винопроизводителни региони в света.

Ферментира с избрани дрожди при температури между 25 ° и 28 ° С с високо цветово извличане в началото на този процес. Това беше последвано от ферментация при по-ниска температура, така че да се осигури различно извличане на кожните компоненти. Дългата постмацерация при ниски температури гарантира адекватна екстракция на характерните за сорта аромати, багрила и танини, предпоставка за благородното стареене на виното.

Резултатът е изразително рубинено червено вино, средно плътно вино, балансирано и приятно устойчиво . Ароматите му припомнят узрели, черни плодове, грациозно съчетани с ванилия, тютюн и карамфил.

Наличност: В наличност

17,90 лв.
Santa Rita

Описание на продукта

Детайли

Регион: Долина Майпо Отгледаното в нашите лозя Каберне Совиньон идва от Алто Яхуел, разположено в известната чилийска долина Майпо, един от най-добрите винопроизводителни региони в света. Ферментира с избрани дрожди при температури между 25 ° и 28 ° С с високо цветово извличане в началото на този процес. Това беше последвано от ферментация при по-ниска температура, така че да се осигури различно извличане на кожните компоненти. Дългата постмацерация при ниски температури гарантира адекватна екстракция на характерните за сорта аромати, багрила и танини, предпоставка за благородното стареене на виното. Резултатът е изразително рубинено червено вино, средно плътно вино, балансирано и приятно устойчиво . Ароматите му припомнят узрели, черни плодове, грациозно съчетани с ванилия, тютюн и карамфил.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Винарна Santa Rita

Кл. думи за продукт

Кл. думи за продукт

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.