Welcome to Bestwine

Червено вино, Частна Колекция Козимо Варвалионе Примитиво от Мандурия 2015, Варвалионе, Италия

Regions IT
Vintage 2015
Grapes 100% Primitivo
Residual Sugar
Acidity Level
Alcohol 15% vol.

Denominazione di Origine Protetta

Това вино Примитиво /Черен Зинфандел/ от Мандурия от „Cosimo Varvaglione PRIVATE COLLECTION“ произхожда от внимателен ръчен подбор на всеки един грозд на стари свободно стоящи лозя, култивирани в съответствие със старата фамилна традиция.

Това интензивно червено вино има лилави нотки, пленителен вкус и аромати, напомнящи сладко от червени плодове.

Елегантно вино, което запазва характеристиките на тероара си непокътнати. Той перфектно съвпада с червено месо, дивеч и отлежало сирене. Идеално като вино за медитация.

Регион: провинция Таранто

Добив на декар: kg 600

Метод на производство: Винификация чрез мацерация с контролирана температура при 26 ° -28 ° С. След малолактична ферментация, усъвършенстване във френски бъчви и американски барици поне за 14 месеца.

Награди: Mundus Vini 2019 Double Gold
The New Zealand International Wine Show 2019 Gold
AWC Vienna 2019 Gold
Berliner Wein Trophy 2019 Gold
Concours Mondial Bruxelles 2018 Gold
The New Zealand International Wine Show 2019 Gold
Berliner Wein Trophy 2017 Gold
Mundus Vini 2016 Gold
Berliner Wein Trophy 2016 Gold
Berliner Wein Trophy 2018 Gold
Only 5 left

Наличност: В наличност

49,90 лв.
Varvaglione

Описание на продукта

Детайли

Denominazione di Origine Protetta Това вино Примитиво /Черен Зинфандел/ от Мандурия от „Cosimo Varvaglione PRIVATE COLLECTION“ произхожда от внимателен ръчен подбор на всеки един грозд на стари свободно стоящи лозя, култивирани в съответствие със старата фамилна традиция. Това интензивно червено вино има лилави нотки, пленителен вкус и аромати, напомнящи сладко от червени плодове. Елегантно вино, което запазва характеристиките на тероара си непокътнати. Той перфектно съвпада с червено месо, дивеч и отлежало сирене. Идеално като вино за медитация. Регион: провинция Таранто Добив на декар: kg 600 Метод на производство: Винификация чрез мацерация с контролирана температура при 26 ° -28 ° С. След малолактична ферментация, усъвършенстване във френски бъчви и американски барици поне за 14 месеца. Награди: Mundus Vini 2019 Double Gold The New Zealand International Wine Show 2019 Gold AWC Vienna 2019 Gold Berliner Wein Trophy 2019 Gold Concours Mondial Bruxelles 2018 Gold The New Zealand International Wine Show 2019 Gold Berliner Wein Trophy 2017 Gold Mundus Vini 2016 Gold Berliner Wein Trophy 2016 Gold Berliner Wein Trophy 2018 Gold

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Винарна Varvaglione

Кл. думи за продукт

Кл. думи за продукт

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.