Welcome to Bestwine

Червено Вино, 120 Сира 2014, Санта Рита, Чили

Regions CL
Vintage 2010
Grapes 100% Sira
Residual Sugar 2.30 гр/л
Acidity Level 4.9 гр/л (тартарова киселина)
Alcohol 13.6% об.

Регион: Central Valley

Климатът в централната зона е ясно средиземноморски с топлинно колебание между деня и нощта, със средна влажност около 55% и 60% и максимални температури през летните месеци над 30 ° C. В земите, разположени в близост до планинската верига на Андите, температурите са по-ниски предвид хладните ветрове, идващи от Андите. В земите, по-близки до бреговата планина, топлинните колебания са по-ниски поради влиянието на Океана. Това е селекция лозя, разположени на глинести почви с отличен дренаж, в подножието на Андите; внимателно се комбинира с лозя, разположени в района в близост до крайбрежната планина с по-тежки почви, които са глинести глини.

Гроздето е било добито през последната седмица на април и първата седмица на май, обезпаразитено и смазано. Ферментацията протича при 24 ° -26 ° С (75 ° -78,8 ° F) с нежни и обикновено добре кислородни помпони. Последва 10-дневна мазнина след ферментация, за да запази сортовия характер и да помогне за интегрирането на цвета и танините. Тогава беше отлежал 6 месеца във френски дъб.

Интензивно виолетово-рубинено-червено с голяма дълбочина. Сложни, но приятни аромати на узрели плодове, като сливи, хармонично смесени с нотки на виолетови и ядки. Изключително добре балансираното небце започва със сладка атака, развива се дълго и завършва освежаващо и плодово.

Наличност: В наличност

12,90 лв.
Santa Rita

Описание на продукта

Детайли

Регион: Central Valley Климатът в централната зона е ясно средиземноморски с топлинно колебание между деня и нощта, със средна влажност около 55% и 60% и максимални температури през летните месеци над 30 ° C. В земите, разположени в близост до планинската верига на Андите, температурите са по-ниски предвид хладните ветрове, идващи от Андите. В земите, по-близки до бреговата планина, топлинните колебания са по-ниски поради влиянието на Океана. Това е селекция лозя, разположени на глинести почви с отличен дренаж, в подножието на Андите; внимателно се комбинира с лозя, разположени в района в близост до крайбрежната планина с по-тежки почви, които са глинести глини. Гроздето е било добито през последната седмица на април и първата седмица на май, обезпаразитено и смазано. Ферментацията протича при 24 ° -26 ° С (75 ° -78,8 ° F) с нежни и обикновено добре кислородни помпони. Последва 10-дневна мазнина след ферментация, за да запази сортовия характер и да помогне за интегрирането на цвета и танините. Тогава беше отлежал 6 месеца във френски дъб. Интензивно виолетово-рубинено-червено с голяма дълбочина. Сложни, но приятни аромати на узрели плодове, като сливи, хармонично смесени с нотки на виолетови и ядки. Изключително добре балансираното небце започва със сладка атака, развива се дълго и завършва освежаващо и плодово.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Винарна Santa Rita

Кл. думи за продукт

Кл. думи за продукт

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.