Welcome to Bestwine

Червено Вино, Боровица Гъмза 2016, Боровица, България

Regions BG
Vintage 2016
Grapes 100% Гъмза
Residual Sugar -
Acidity Level -
Alcohol -

От лозе, на излъчващият прецизност във всяко отношение собственик, в същинския район за гъмза, това вино е направено по класически начин в малки открити съдове с минимална технологична намеса. Отлежавало дванадесет месеца в бъчви от български дъб и бутилирано при достигане на забележителния си баланс и финес.

От лозе, на излъчващият прецизност във всяко отношение собственик, в същинския район за гъмза, това вино е направено по класически начин в малки открити съдове с минимална технологична намеса. Отлежавало в бъчви от български дъб и бутилирано при достигане на забележителния си баланс и финес.
Тази Гъмза е от старата Новоселска Гъмза, добивите са около 500-600 кг. от декар узрява във втората половина на септември. Много нежна ципа, красиво и капризно грозде, добра свежест, добър и жив цвят, дълбок и интензивен аромат.

Виното е произвеждано от района за консумация като младо, както и за отлежаване, което се позволява от сравнително устойчивите киселини.

Цвят: Рубиненочервен

Аромати: Ненатрапчиви нюанси на череша, бадем, карамел и бели цветя

Вкус: Консенсус на бадем и ягода с карамелен послевкус

Температура на сервиране: 16 C

Подходящи храни: риба, морски дарове, сирена.б

Наличност: В наличност

19,20 лв.
Borovitza

Описание на продукта

Детайли

От лозе, на излъчващият прецизност във всяко отношение собственик, в същинския район за гъмза, това вино е направено по класически начин в малки открити съдове с минимална технологична намеса. Отлежавало дванадесет месеца в бъчви от български дъб и бутилирано при достигане на забележителния си баланс и финес. От лозе, на излъчващият прецизност във всяко отношение собственик, в същинския район за гъмза, това вино е направено по класически начин в малки открити съдове с минимална технологична намеса. Отлежавало в бъчви от български дъб и бутилирано при достигане на забележителния си баланс и финес. Тази Гъмза е от старата Новоселска Гъмза, добивите са около 500-600 кг. от декар узрява във втората половина на септември. Много нежна ципа, красиво и капризно грозде, добра свежест, добър и жив цвят, дълбок и интензивен аромат. Виното е произвеждано от района за консумация като младо, както и за отлежаване, което се позволява от сравнително устойчивите киселини.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Винарна Borovitza

Кл. думи за продукт

Кл. думи за продукт

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.