Welcome to Bestwine

Промо

Червено Вино Естейт Каберне Совиньон 2014, Дона Паула, Аржентина

Regions AR
Vintage 2013
Grapes 100% Каберне Совиньон
Residual Sugar 2.03 гр/л
Acidity Level 6.22 гр/л
Alcohol 14.3% об.

Регион: Финка Ел Алто в Угартече (Луян де Куйо)

В глинестите глинести почви на лозето Ел Алто в Угартече, Луян от Куйо, ние избрахме най-бедните профили - получени от сместа от камъчета, чакъл и глина, за да засадим нашето имение Доня Паула Каберне Совиньон през 1998 г. Тези лози дават 7 до 9 тона на хектар и те се обучават в еспалиери, като се използва капково напояване. Климатът на това имение, разположен на 1050 метра надморска височина, се характеризира с топлите си дни и прохладни нощи, със средно температурно колебание от 14 ° C и средногодишен валеж от 250 mm.

Гроздето се бере между първата и втората седмица на април. След леко оформяне, мъстта е студенo мацерирана преди ферментация, за да се запазят първичните аромати. Температурата по време на ферментацията варира между 25 и 28 ° C. След ферментационна мацерация се провежда за 10 до 15 дни, след което се извършва малолактична ферментация в бъчви. Стареенето се извършва в първа, втора и трета употреба на френски дъбови бъчви за 12 месеца.

Интензивен рубинено червен цвят. Аромати на черен плод, касис, подправки, графит и червен пипер. Вкусът е концентриран, с узрели и обилни танини. Дълъг и устойчив завършек.

Наличност: В наличност

Нормална цена: 17,90 лв.

Special Price 12,50 лв.

Dona Paula

Описание на продукта

Детайли

Регион: Финка Ел Алто в Угартече (Луян де Куйо) В глинестите глинести почви на лозето Ел Алто в Угартече, Луян от Куйо, ние избрахме най-бедните профили - получени от сместа от камъчета, чакъл и глина, за да засадим нашето имение Доня Паула Каберне Совиньон през 1998 г. Тези лози дават 7 до 9 тона на хектар и те се обучават в еспалиери, като се използва капково напояване. Климатът на това имение, разположен на 1050 метра надморска височина, се характеризира с топлите си дни и прохладни нощи, със средно температурно колебание от 14 ° C и средногодишен валеж от 250 mm. Гроздето се бере между първата и втората седмица на април. След леко оформяне, мъстта е студенo мацерирана преди ферментация, за да се запазят първичните аромати. Температурата по време на ферментацията варира между 25 и 28 ° C. След ферментационна мацерация се провежда за 10 до 15 дни, след което се извършва малолактична ферментация в бъчви. Стареенето се извършва в първа, втора и трета употреба на френски дъбови бъчви за 12 месеца. Интензивен рубинено червен цвят. Аромати на черен плод, касис, подправки, графит и червен пипер. Вкусът е концентриран, с узрели и обилни танини. Дълъг и устойчив завършек.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Винарна Dona Paula

Кл. думи за продукт

Кл. думи за продукт

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.