Welcome to Bestwine

Червено Вино, Ерелия Сира/Каберне Совиньон/Мерло/Мавруд 2014, Румелия, България

Regions BG
Vintage 2014
Grapes Сира, Каберне Совиньон, Мерло и Мавруд.
Residual Sugar -
Acidity Level -
Alcohol 14% vol.

„Ерелия” е вино от най-високия клас на избата и е съчетало в себе си предимствата на четири сорта червено грозде – Сира, Каберне Совиньон, Мерло и Мавруд. Всичките сортове грозде са от собствено производство (собствените лозови масиви) с контролиран добив.
Винифицирани са поотделно, като към всеки е подходено индивидуално. Прилагани са технологични практики като студена мацелация, пижаж, ремонтаж, делистаж, батонаж и др.
След тихата ферментация вината са заложени във френски и американски бъчви, където са съхранявани 18 месеца.
„Ерелия” е завладяващ купаж червено вино с непрогледен индигово–виолетов цвят, фин аромат на черен плод, кадифена атака, следвана от чудесен баланс на вкуса, сочна плодовитост, споена с елегантен дъб, много добра танинова структура и продължителен послевкус.
Подходящо за червени меса.
Името Ерелия произлиза от старото име на с. Смилец – Ерелия, в землището на което са разположени лозовите масиви.

Наличност: В наличност

23,60 лв.
Rumelia

Описание на продукта

Детайли

„Ерелия” е вино от най-високия клас на избата и е съчетало в себе си предимствата на четири сорта червено грозде – Сира, Каберне Совиньон, Мерло и Мавруд. Всичките сортове грозде са от собствено производство (собствените лозови масиви) с контролиран добив. Винифицирани са поотделно, като към всеки е подходено индивидуално. Прилагани са технологични практики като студена мацелация, пижаж, ремонтаж, делистаж, батонаж и др. След тихата ферментация вината са заложени във френски и американски бъчви, където са съхранявани 18 месеца. „Ерелия” е завладяващ купаж червено вино с непрогледен индигово–виолетов цвят, фин аромат на черен плод, кадифена атака, следвана от чудесен баланс на вкуса, сочна плодовитост, споена с елегантен дъб, много добра танинова структура и продължителен послевкус. Подходящо за червени меса. Името Ерелия произлиза от старото име на с. Смилец – Ерелия, в землището на което са разположени лозовите масиви.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Винарна Rumelia

Кл. думи за продукт

Кл. думи за продукт

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.