Welcome to Bestwine

Розе, Естествено Пенливо Вино Брут Розе 2017, Вила Юстина, България

Regions BG
Vintage 2019
Grapes -
Residual Sugar -
Acidity Level -
Alcohol -

Естествено пенливо вино розе, с прекрасен розов цвят, с интензивна игра на фини мехурчета. Атрактивен нос с акцент на свежи плодове, череши и автолизатни тонове, хармоничен и комплексен вкус на пивки киселини. Дълъг финал, изпълнен със свежест и богат послевкус.

Винификация: Гроздето, използвано за това специално вино се бере по-рано, с цел по-ниско количество на захарите. Класически винификационен процес за получаване на свеж виноматериал, с ниско алкохолно съдържание. Вторичната ферментация се осъществява в резервоари от неръждаема стомана, използвайки “Метод Шармат” за 6 месеца, където обогатяването с въглероден диоксид се получава биологично. Следва отлежаване върху утайки и бутилиране.

Вино и храна: Перфектен подбор за уелкъм дринк или в комбинация с омар, скариди, раци, стриди, сашими, десерти, сватбени торти.






Наличност: В наличност

16,90 лв.
Villa Yustina

Описание на продукта

Детайли

Естествено пенливо вино розе, с прекрасен розов цвят, с интензивна игра на фини мехурчета. Атрактивен нос с акцент на свежи плодове, череши и автолизатни тонове, хармоничен и комплексен вкус на пивки киселини. Дълъг финал, изпълнен със свежест и богат послевкус. Винификация: Гроздето, използвано за това специално вино се бере по-рано, с цел по-ниско количество на захарите. Класически винификационен процес за получаване на свеж виноматериал, с ниско алкохолно съдържание. Вторичната ферментация се осъществява в резервоари от неръждаема стомана, използвайки “Метод Шармат” за 6 месеца, където обогатяването с въглероден диоксид се получава биологично. Следва отлежаване върху утайки и бутилиране. Вино и храна: Перфектен подбор за уелкъм дринк или в комбинация с омар, скариди, раци, стриди, сашими, десерти, сватбени торти.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Винарна Villa Yustina

Кл. думи за продукт

Кл. думи за продукт

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.