Welcome to Bestwine

Бяло Вино, 120 Совиньон Блан 2016, Санта Рита, Чили

Regions CL
Vintage 2016
Grapes 96 % Совиньон Блан, 4 % - Семилон
Residual Sugar 3.7 g/l
Acidity Level 6.3 g/l (tartaric acid)
Alcohol 13.5% vol.

Совиньон блан е ценен бял винен сорт. От гроздето му се приготвят висококачествени сортови и купажни бели сухи, полусухи и сладки вина, които се отличават с прозрачен жълтеникаво-зелен цвят, свеж и хармоничен вкус и аромати на сено, тропически плодове и цариградско грозде. Вината се пият предимно млади, но имат потенциал да отлежават.

Совиньон Бланк 120 е свежо, плодово вино доминирано от цитрусови плодове като грейпфрут, лайм и лимонени кори, свежо балансирани от нотки на тропически плодове, отличително разнообразие на подправки и надигащо се плодово усещане, придавано от сорта Совиньон. На небцето е плътно, има свежа киселинност с продължителен послевкус.

Наличност: В наличност

12,90 лв.
Santa Rita

Описание на продукта

Детайли

Совиньон блан е ценен бял винен сорт. От гроздето му се приготвят висококачествени сортови и купажни бели сухи, полусухи и сладки вина, които се отличават с прозрачен жълтеникаво-зелен цвят, свеж и хармоничен вкус и аромати на сено, тропически плодове и цариградско грозде. Вината се пият предимно млади, но имат потенциал да отлежават. Совиньон Бланк 120 е свежо, плодово вино доминирано от цитрусови плодове като грейпфрут, лайм и лимонени кори, свежо балансирани от нотки на тропически плодове, отличително разнообразие на подправки и надигащо се плодово усещане, придавано от сорта Совиньон. На небцето е плътно, има свежа киселинност с продължителен послевкус.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Винарна Santa Rita

Кл. думи за продукт

Кл. думи за продукт

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.